Megrendelés

Szolgáltatásunkat megrendelheti az alábbi űrlap kitöltésével.
Kérjük, hogy a megrendelés előtt olvassa el az “Utazási feltételek” részt is.

Legyen a velünk való utazás emlékezetes az Ön számára is!

Várjuk megrendelését!

 

ELSŐ LÉPÉSMÁSODIK LÉPÉS
Igen


E-számlátPapír alapú számlátPDF fájlformátumban e-mailben küldve


captcha

Utazási feltételek

Megrendelés

Az eseti személyszállításra vonatkozó szerződés a megrendelő által írásban e-mail küldésével, illetve a honlapon található megrendelői űrlap kitöltésével és az ezekben foglalt megrendelések visszaigazolásával jön létre. A szerződés tartalmát a megrendelésben és a visszaigazolásban foglalt adatok képezik. A visszaigazolt megrendelésmódosítására van lehetőség, amennyiben az a szolgáltató részéről vállalható. A módosítás esetleges többletköltsége a megrendelőt terheli.

Lemondás

Belföldi utazásra történő megrendelések esetében, a megrendelést kötbérmentesen lemondani a kiállás időpontját megelőzően 24 órával, külföldi  utazásra történő megrendelések esetében a kiállás időpontját megelőzően 72 órával van lehetőség. A megadott határidőkön túl történő lemondás esetén a megrendelt gépjárműhöz tartozó minimum díjak megfizetése, belföldi megrendelés esetén 4 óra, külföldi utazásra szóló megrendelés esetén 9 óra, valamint az  addig esetlegesen felmerült költségek (pl. előre megvásárolt autópálya matrica,szállás,kompjegy,stb.) kerülnek kiszámlázásra.
Lemondást kizárólag írásban (levél vagy e-mail) formájában fogadunk el.

Feltételek és kondíciók

· A megrendelések feldolgozása 1-24 óra időtartam alatt történik.
· Amennyiben mielőbb szeretne a szolgáltatásokról információt kapni, úgy kérjük hívja a kapcsolati telefon számunkat:

+36 30 76 86 081!
· Célunk, hogy a megrendelések időpontjára pontosan érkezzünk, de kérjük megértésüket a tőlünk független körülményekből adódó esetleges késések miatt, amit természetesen időben jelezni fogunk.
· A megrendeléseket a KRESZ szabályainak betartásával és az adott körülményeknek megfelelően, biztonságosan teljesítjük.
· Megrendelő felelősséget vállal a gépjárműveken keletkezett minden olyan külső és belső anyagi kárért, amit az utasok okoztak a szolgáltatás teljesítése alatt. A teljes helyreállítási, javítási költséget a Megrendelő köteles megfizetni.
· Esetenként a szolgáltatást az MB CAB Service Kft. követelményeinek megfelelő, azonos minőségű szolgáltatást nyújtó alvállalkozókkal végezzük.
· Amennyiben a megrendeléstől eltérően többlet teljesítés történik, akár km-ben vagy óraszámban mérve, úgy az a megrendelésben szereplő díjtételek alapján, plusz költségként felszámolásra kerül.
· A fent nem szabályozott kérdésekben a PTK. vonatkozó rendelkezései az irányadóak.