Reptéri és pályaudvari transzferek

Repüljön velünk a légi utazáshoz!

A Mercedes E és V osztályok minden igényt kielégítő szállítást biztosítanak az indulásnál és az érkezésnél egyaránt. 1-3 fő és a kisebb csomagok utazásához válassza az E osztályt. 1-6 fő és a nagyobb csomagok részére is elegendő teret nyújt a V osztály. Palackozott ásványvíz áll minden utas rendelkezésére. A korlátlan WIFI használattal folyamatosan kapcsolatban lehet a világ bármely pontjával.
Válasszon bennünket a visszaérkezéskor is!
Járatérkezés előtt, minden 10. percben ellenőrizzük az interneten, hogy az Ön repülőgépe mikor érkezik.
Kérésére a sofőr a terminálon belül, névvel illetve céges logóval ellátott várótáblával fogadja Önt.
Érkezése után, mi repítjük tovább az utazási céljához.

Egyedi igények kialakításához, lépjen velünk kapcsolatba!

 

Honnan – Hová Mercedes E-Class
3 utas
Mercedes V-Class
6-7 utas
Mercedes Sprinter
19-20 utas
Mercedes Tourismo 49utas Neoplan

34utas

BUD repülőtér – Budapest 14.000Ft 21.000Ft 24.000Ft 34.000Ft 34.000Ft
Budapest – BUD repülőtér 14.000Ft 21.000Ft 24.000Ft 34.000Ft 34.000Ft
Nyugati/Keleti pu.– Budapest/Belváros 12.000Ft 18.000Ft  21.000Ft 34.000Ft 34.000Ft
Bécsi repülőtér – Budapest 96.000Ft 130.000Ft 135.000Ft
Budapest – Bécsi repülőtér 96.000Ft 130.000Ft 135.000Ft
Pozsony – Budapest 89.000Ft 110.000Ft 115.000Ft
Budapest – Pozsony 89.000Ft 110.000Ft 115.000Ft

Normál parkolás költsége: 1300Ft. Prémium parkolás költsége: 3000Ft.
Az árak nem tartalmazzák az Áfa-t, az autópálya díjakat és az egyéb költségeket.

Üzleti utak

Érkezzen velünk üzleti találkozójára!
A Mercedes E és V osztályok minden igényt kielégítő szállítást biztosítanak az indulástól az érkezésig. 1-3 fő kényelmes utazásához válassza az E osztály komfortját. 1-6 fő részére az utazás alatti tárgyaláshoz is lehetőséget nyújt a V osztály. Palackozott ásványvíz áll minden utas rendelkezésére. A korlátlan WIFI használattal folyamatosan kapcsolatban lehet a világ bármely pontjával.

Kérjen ajánlatot egy igazi luxus utazáshoz!

Városnézés

Budapest egy dinamikusan fejlődő világváros.
Ismerje meg Ön is ennek a városnak a történelmét, amely igazán érdekes és kultúrájával kiemelt szerepet játszott az elmúlt századokban.
Több órás vagy egész napos látogatást tehet velünk és idegenvezetőinkkel, hogy kellően megismerhesse és megcsodálhassa Budapest nevezetességeit.
A budai vár, amely magyar királyok székhelye volt és a törökök európai hódítása során folyamatos visszafoglalások helyszíne. A későbbiekben jelentős szerepe volt a II. világháború alatt és napjainkban múzeumoknak, éttermeknek, hivataloknak ad helyet eredeti környezetében.
A Gellérthegy, amely a felszabadulási emlékművel és a Citadellával kimagaslik a budai oldalon, egy felejthetetlen élményt nyújt Budapest panorámájáról.

A Parlament, amely barokk tömeghatású épület, részleteiben alapvetően neogótikus stílusú. Itt őrizzük első magyar keresztény királyunk koronáját.
A Margit sziget, amely egy csendes zöldövezeti park mindenki számára, aki sétálni, futni, kerékpározni vagy strandolni szeretne.
A Hősök tere, amely bemutatja királyainkat és felelős politikusainkat a múlt századokból és a Széchenyi fürdővel, az Állatkerttel, a Vajdahunyad várral együtt a városliget nevezetességei közé tartozik.

A Lánc-híd, amely az első híd volt Buda és Pest között.

Kérje segítségünket és igénye esetén előzetesen megszervezzük a legideálisabb útvonalat, hogy a városnézés alkalmával minden nevezetességhez eljuthasson!

 

 

 

Szentendre elsősorban művészetével és kultúrájával ragadja magával a látogatót.
A Dunakanyar kapujában, gyönyörű természeti környezetben található.
Kedvelt kirándulóhely mindenki számára.
A város az 1870-es évekig kisváros volt, alig érte el a négyezer fős lakosságszámot.
A rómaiak a 4–5. század fordulója környékén elhagyták ezt a helyet. A török korban a város elnéptelenedett. Az belváros jelenleg is ugyanazokon az apró telkeken épült kisebb-nagyobb házakból áll és a felvirágzás emlékeit mindmáig őrzik a város délies hangulatú, barokk stílusú polgárházai, templomai, macskaköves utcácskái, szűk sikátorai. Az átépítések során megőrizték a 18. századi barokk és rokokó jellegeket. A korábbi egytemplomos kisváros az újratelepülés után hét templomos kisvárossá alakult. Szentendre egy igazi művésztelep.
Kétszáz képző- és iparművész, valamint író, költő, zeneművész és színész él a városban.
Múzeumok:
Kmetty Múzeum
Barcsay Múzeum
Mikrocsodák Múzeum
Skanzen

 

Visegrád Magyarország egyik legkisebb, de egyik legrégibb városa.
Népszerű kirándulóhely.
A középkori Magyar Királyság királyi székhelye. A magyarság letelepedésekor ez a terület Árpád-házi szállásbirtok volt.
A mai várrendszert Mária királyné kezdte el építtetni, ennek része a hegyen épült Fellegvár, a Várhegy alatti dombon az Alsóvár, a Dunaparton pedig a Vízibástya.
Az Anjouk uralkodása idején kezdték el a királyi palota építését a város főutcájában, a Duna parthoz közeli területen. Pár év alatt királyi székhely lett és az uralkodók kedvelt tartózkodási
helye, ami napjainkban a „visegrádi országok, a visegrádi négyek” miniszterelnökeinek a gyakori tárgyalási helyszíne.
A visegrádi várban több koronázási ceremóniát tartottak, de az ehhez tartozó Fellegvár kincses kamrájában őrizték a magyar Szent Koronát.
A város a következő fénykorát Mátyás király uralkodás alatt érte meg. A király nagyszabású építkezésekbe, felújításokba kezdett: kialakult a késő gótikus részletekkel gazdagított palotaegyüttes, melynek ránk maradt emlékeit múzeumi séták során tekinthetjük meg.
A reneszánsz udvarban a kor jelentős személyiségei fordultak meg, s bölcselkedtek a tudományok, a filozófia, az irodalom témájában, támogatták a művészeteket, élen jártak az újításokban. Visegrádot „földi paradicsomként” is emlegették az idelátogatók. Sajnos a török hódítás alatt óriási hanyatlás és pusztítás vette kezdetét. A várért és városért folytatott harcokban Visegrád szinte teljesen megsemmisült.
A település újbóli fellendülését a dunai gőzhajózás megindulása hozta el és azóta Visegrád a hazai és nemzetközi turizmus kedvelt célpontja a Dunakanyarban.

 

Esztergom a magyarok érkezése után királyi székhelyű város lett. Géza nagyfejedelem alapította 972 körül.
Itt született, keresztelkedett és koronázták királlyá fiát, Istvánt.
A város vallási és kulturális központtá nőtte ki magát, számos király, Európa szerte elismert tudós és művész is megfordult itt, majd a török hódítás végvárává tette. A város visszafoglalása után, elkezdték építtetni a főszékesegyházat, majd később megépült a Mária Valéria híd, ami összekötötte a várost a túlparttal és még ebben az évben egyesült a közeli településekkel. A város a római katolikus egyház magyarországi központja.
Itt található Európa egyik legnagyobb bazilikája és az egyetlen épen maradt magyar reneszánsz kori épület.
Az egyházi kincstár, világviszonylatban is kiemelkedő gyűjteményekkel rendelkezik.
Esztergom kedvelt idegenforgalmi célpont.
Látogassunk el együtt egy napra a Dunakanyarba!

 

Balaton a magyar tenger. 
Közép-Európa legnagyobb meleg vizű tava. Egy sekély vizű ároktó, amely közel 600 km2. Északi oldalán található a Tihanyi félsziget, a Tapolcai tavas barlang, a badacsonyi borvidék és a Hévízi tó. A „Balaton-víz ”speciális vízminőségi kategória, ivóvíz minőségű. A Balaton vizének színe csendes időben smaragdzöld. Gyógyfürdők, termálforrások, szőlőtermő területek és nyaralóhelyek veszik körbe a tavat, amely közvetlen közelében több mint 1200 állatfaj él. A tó sekély vizét a nap könnyen átmelegíti, ezért a víz nyári maximális hőmérséklete 28-29 fok is lehet. A tó remek sportolási lehetőségeket kínál és kiépített kerékpárút teszi lehetővé a részletes felfedezését. Kiemelt események teszik gazdaggá a nyaralást, mivel itt rendezik meg a Siófok-Balatonfüred közötti Balaton-átúszást és a Kék szalag Nemzetközi Vitorlásversenyt. Egy igazi jelenség a Tihanyi visszhang, amely a sziget dombjára épített apátság létezése óta ad élményt az odalátogatók számára. A Visszhang-dombról elkiáltott szavak a több mint 300 méterre lévő apátság északi oldaláról verődnek vissza és két másodperc alatt teszik meg az oda-vissza közel 700 méteres távot. A félszigeten található még a kikötő és egy levendula mező is. Természeti adottságokban, történelmi értékekben és népi hagyományokban egyaránt gazdag Balaton, Budapest után a legkedveltebb és leglátogatottabb turisztikai területe Magyarországnak.

 

Bécs Duna menti városként, kereskedelmi jelentősége révén, folyamatosan lakott polgári településsé fejlődött. Wien nevén csak 1000 körül említik először. Később épült meg a Szent István-székesegyház (Stephansdom) és vele egy időben az első hercegi palota. Városi kiváltságával együtt, 1237-ben szabad német birodalmi várossá emelték. Megalakult a bécsi egyetem és Püspöki székhely lett. Mátyás király haláláig a magyar király székhelye volt, I. Ferdinánd pedig a német császárok székhelyévé tette. A főváros első török ostroma osztrák győzelemmel végződött. A város a 16. századtól rohamos fejlődésbe kezdett, amikortól a Habsburgok lakhelyükké választották. A török fenyegetések elmúltával ragyogó barokk korszakát élte a város és legendás kulturális központtá vált. Az építészeti és a zenei kultúrában egyaránt központi szerepet töltött be Európa életében. A 19.-20. századi Bécs, a történelemben sokszor játszott fontos szerepet azzal, hogy békekötéseknek, szerződéseknek, kongresszusoknak adott helyet. A bécsi forradalom kitörése és bukása után a „manufaktúrák időszaka” indította meg Bécs újabb, addigi legnagyobb fejlődését. Később Bécs megszűnt a német birodalmi városnak lenni. A Bécsi világkiállítást követően 51 közeli falu és helység olvadt össze Béccsel és napjainkban már több mint kétmillió lakos él ebben a csodálatos városban.
Kérje és mi örömmel szállítjuk erre a látványosságokban gazdag helyre!

 

Prága Csehország fővárosa és egyben legnagyobb települése. Gyakran hívják „száztornyú városnak”, „arany városnak”, vagy egyszerűen a városok királynőjének. Az „arany Prága” név valószínűleg a 13. század idejéből származik, amikor arannyal vonták be a prágai vár tornyait. Az elnevezésre egy német-római császár uralkodása alatti aranycsinálók tevékenysége is hatást gyakorolt az „arany város” elnevezésre. Prágáról az első írásos emlékeket a 9. századból találjuk, amikor a Cseh királyság központja lett és a kereskedelmi életben is kiemelkedő szerepet játszott. A régi királyi palota és a Szent György bazilika megépítése után megépült az első kőhíd és egy másik is, amely az egyik legismertebb prágai nevezetesség, egyben Európa egyik legrégibb hídja, a Károly híd. A Moldva folyó partjain több városrész épült, de a város középkori arculatának kialakítása egyetlen uralkodónak, I Károlynak köszönhető, aki korának egyik legműveltebb uralkodója volt. A párizsi egyetemen tanult és Prágát szellemi központtá kívánta építeni. Itt alapította meg Közép-Európa első egyetemét. A népesség száma és a város területe fokozatosan nőtt. Az Óváros mellett jött létre az új negyed. A település Európa három legnagyobb városának egyikévé vált.
A művészeteket pártoló uralkodóknak köszönhetően virágzott a tudomány és művészet. A harmincéves háború után Prágát a Habsburgok teljesen átalakították, afféle barokk ékkővé tették. Növekedett a népesség és a városban a gazdasági életen túl a művészet is virágzott. Itt játszott Haydn, Beethoven és Mozart is, aki többször is visszatért Prágába, itt alkotva meg operáinak egy részét. Az újabb hét éves háború után a négy, addig önálló városrész egységgé vált, melyhez hozzácsatolták a zsidó negyedet is, megalkotva ezzel a mai Prága magját. Később sorra épültek a vasgyárak és így létre jött egy ipari város.
Megépült az első vasútvonal. A Habsburg uralkodás alatt, Prágában is kitört a forradalom, amelyet a 20. században a II. világháború követett.
Az európai fővárosok közül utolsóként szabadult fel Prága, amely csodával határos módon szinte sértetlenül vészelte át a háborút. A háborút követően a „Prágai tavasz” elnevezésű forradalmat a szovjet hatalom fegyveres megszállással torolta meg.
A „bársonyos forradalom” tragikus kimenetele után megalakul a Polgári Fórum, az egyre erősödő nyomás következtében az állampárt vezetői lemondtak.
A rendszerváltás után a város történelmi emlékei, régi negyedei az intenzív rekonstrukciós programnak köszönhetően megújultak, elősegítve, hogy mára az új Cseh Köztársaság fővárosa, Prága a turisták egyik legnépszerűbb célpontja legyen.
Induljunk el együtt felfedezni ezt a tornyokban gazdag „száztornyú várost”!

Konferenciák, rendezvények, delegációk

Konferenciák, céges rendezvények és delegációk minőségi személyszállítása Budapesten, vidéken vagy igény szerint külföldön is.
Üzleti találkozók személyszállításának megszervezése és lebonyolítása magas színvonalon.
A személyszállítási megbízásokat Mercedes típusú személyautókkal, mini buszokkal és nagy buszokkal teljesítjük.
Előzetes egyeztetéssel igyekszünk a legoptimálisabb módon, szakmai tapasztalatainkra alapozva, kialakítani a szállítási feladatok megszervezését.

Kérje ajánlatunkat, hogy együtt tudjunk felelni a kihívásoknak!

Esküvői autóbérlés sofőrrel

Egy esemény, ami mindenki számára örömteli.
A fekete Mercedes típusú személygépkocsik nyújtotta elegancia, kellően emeli minden esküvői rendezvény színvonalát.
Mondjanak igent a velünk való utazásra is és tegyék meg velünk az első kilométereket a közös úton!

Kérjék szolgáltatásunkat, hogy mi is örömöt szerezzünk Önöknek!

 

 

Privát utak

Az Ön igényeihez igazodva lehetünk társak egy igazi élményt nyújtó utazás alatt.
Bárhová is szeretne eljutni egy sofőrrel bérelt autóval, mi meg fogunk tenni mindent egy igazán emlékezetes utazás érdekében.

Keressen bennünket és ossza meg velünk egyéni elképzeléseit, hogy megfelelően fel tudjunk készülni annak teljesítésére!