Gépjárműpark

Sofőrrel bérelhető gépjárművek

E Class

Egy érezhetően exkluzív, igényesen felszerelt limuzin, amely megtestesíti a modern stílust és a kifinomult sportosságot.

Visszafogott eleganciával, modern luxusával kellően emlékezetessé teszi az Ön utazásait és garanciát ad a balesetmentes közlekedéshez.

Services

Reptéri és pályaudvari transzferek

Repüljön velünk a légi utazáshoz! A Mercedes E és V osztályok minden igényt kielégítő szállítást biztosítanak az indulásnál és az érkezésnél egyaránt. 1-3 fő és a kisebb csomagok utazásához válassza az E osztályt. 1-6 fő és a nagyobb csomagok részére is elegendő teret nyújt a V osztály. Palackozott ásványvíz áll minden utas rendelkezésére. A korlátlan […]

Üzleti utak

Érkezzen velünk üzleti találkozójára! A Mercedes E és V osztályok minden igényt kielégítő szállítást biztosítanak az indulástól az érkezésig. 1-3 fő kényelmes utazásához válassza az E osztály komfortját. 1-6 fő részére az utazás alatti tárgyaláshoz is lehetőséget nyújt a V osztály. Palackozott ásványvíz áll minden utas rendelkezésére. A korlátlan WIFI használattal folyamatosan kapcsolatban lehet a […]

Városnézés

Budapest egy dinamikusan fejlődő világváros. Ismerje meg Ön is ennek a városnak a történelmét, amely igazán érdekes és kultúrájával kiemelt szerepet játszott az elmúlt századokban. Több órás vagy egész napos látogatást tehet velünk és idegenvezetőinkkel, hogy kellően megismerhesse és megcsodálhassa Budapest nevezetességeit. A budai vár, amely magyar királyok székhelye volt és a törökök európai hódítása […]

Konferenciák, rendezvények, delegációk

Konferenciák, céges rendezvények és delegációk minőségi személyszállítása Budapesten, vidéken vagy igény szerint külföldön is. Üzleti találkozók személyszállításának megszervezése és lebonyolítása magas színvonalon. A személyszállítási megbízásokat Mercedes típusú személyautókkal, mini buszokkal és nagy buszokkal teljesítjük. Előzetes egyeztetéssel igyekszünk a legoptimálisabb módon, szakmai tapasztalatainkra alapozva, kialakítani a szállítási feladatok megszervezését. Kérje ajánlatunkat, hogy együtt tudjunk felelni a […]

Esküvői autóbérlés sofőrrel

Egy esemény, ami mindenki számára örömteli. A fekete Mercedes típusú személygépkocsik nyújtotta elegancia, kellően emeli minden esküvői rendezvény színvonalát. Mondjanak igent a velünk való utazásra is és tegyék meg velünk az első kilométereket a közös úton! Kérjék szolgáltatásunkat, hogy mi is örömöt szerezzünk Önöknek!    

Privát utak

Az Ön igényeihez igazodva lehetünk társak egy igazi élményt nyújtó utazás alatt. Bárhová is szeretne eljutni egy sofőrrel bérelt autóval, mi meg fogunk tenni mindent egy igazán emlékezetes utazás érdekében. Keressen bennünket és ossza meg velünk egyéni elképzeléseit, hogy megfelelően fel tudjunk készülni annak teljesítésére!

Összes szolgáltatás

V osztály

Az üzleti utazások stílusos és különleges élményt nyújtó partnere. A fekete bőr kárpitozású komfort ülések konferencia pozicióban veszik körül a tárgyaló asztalt, amely mellett sok jó döntés születhet egy igényes utazás alatt.

Az elektromosan működő oldalajtók, az éjszaki hangulatvilágítás és az intelligens LED világítás rendszer nyújtanak igazi élményt, valamint kényelmes és biztonságos utazást, 6-7 fő részére.

Szállítható személyek

Gépjárműveink 1-49 fő szállítására alkalmasak.

Hűtött ásványvíz

Palackozott ásványvíz minden utazáshoz.

WiFi szolgáltatás

Korlátlan internet kapcsolat a világgal.

Akik mindig velünk utaznak

Összes ügyfelünk